Program stručnog osposobljavanja 4.0

Poštovane kolege, četvrtu godinu zaredom Digital Control učestvuje u programu stručnog osposobljavanja. Ovom prilikom vas obavještavamo o planiranim aktivnostima u toku programa u našoj kompaniji.
U toku naredne godine plan nam je da još jednom značajno proširimo razvojni tim. Naša politika da posvećujemo dosta vremena novim kolegama daje dobre rezultate. Sve sa ciljem da posle devet mjeseci, koliko traje program, imamo potpuno osposobljene kadrove koji su u stanju da odgovore na mnoge izazove iz IT industrije.

Programeri (tri pozicije)

Plan za sledeću godinu je da proširimo tim za tri programerske pozicije koje će se u zavisnosti od interesovanja i prethodnih iskustava fokusirati na obuke u domenu “backend” razvojnih alata (u našem slučaju: C#, SQL, DotNet, DotNet Core, Entity Framework i slično) ili “frontend” alata(HTML, CSS, JavaScript, Angular, Ionic i slično). Voljeli bismo da se javi i neko sa solidnim predznanjem iz oblasti matematike koga bismo usmjeravali ka modeliranju podataka, mašinskom učenju i vještačkoj inteligenciji.

Većinu vremena stručnog osposobljavanja ćete provesti usavršavajući svoje znanje kroz različite obuke i testove, a mi ćemo vas postepeno uvoditi u konkretne projekte. Bitno je naglasiti da je sva literatura kao i buduća komunikacija sa klijentima isključivo na engleskom jeziku te je neophodno poznavanje istog.

Za sve druge informacije možete nas kontaktirati putam email-a: info@digitalcontrol.me.