Program stručnog osposobljavanja 5.0

Poštovane kolege, petu godinu zaredom Digital Control učestvuje u programu stručnog osposobljavanja. Ove kao i prethodnih godina u potrazi smo za talentovanim i perspektivnim pojedincima koji žele da se priključe našem razvojnom timu, ali i za kandidatima koji  žele da budu dio našeg novog e-commerce tima koji će se baviti implementacijom i prodajom IT rješenja.
Naša politika da posvećujemo dosta vremena novim kolegama daje dobre rezultate. Sve sa ciljem da posle devet mjeseci, koliko traje program, imamo potpuno osposobljene kadrove koji su u stanju da odgovore na mnoge izazove iz IT industrije.

Programeri (tri pozicije)

Našem razvojnom timu potrebno je proširenje za tri nova člana. Obuka zainteresovanih kandidati zavisiće od faktora kao što su potrebe projekata na kojima će kandidati da rade, njihovih ličnih preferencija i interesovanja ali i prethodnog znanja i iskustva. Naš fokus do sada je bio na obuci iz oblasti “backend” razvojnih alata kao što su C#, SQL, .Net, .Net Core, Entity Framework i dr., ili “frontend” alata poput HTML, CSS, JavaScript, Angular, Ionic i drugih.

Prodaja i implementacija IT sistema (jedna pozicija)

Za potrebe e-commerce tima koji će se baviti prodajom, marketingom i implementacijom IT rješenja, pored posjedovanja visokog nivoa tehničkog znanje, neophodno je da kandidat posjeduje i “soft skills” vještine, bitne za uspješno bavljenje ovim poslom poput, komunikacijskih vještina, vještina upravljanja vremenom, liderskih sposobnosti i slično. Ova pozicija zainteresovanim kandidatima nudi detaljnu obuku na polju e-commerce sistema, prodajnih i marketinških alata, te implementacije hardverskih i softverskih rješenja.

Nastojimo da kandidatima omogućimo da što duži period u toku trajanja programa stručnog usavršavanja svoje znanje i vještine usavršavaju kroz praktičan rad na što većem broju različitih projekata. Ono što je bitno naglasiti je da je sva literatura kao i komunikacija sa klijentima isključivo na engleskom jeziku te je neophodno veoma dobro poznavanje istog.

Za sve druge informacije možete nas kontaktirati putam email-a: info@digitalcontrol.me.